-->

​dit eget byhavehus

Skiferrækkerne er designet til at skabe nærvær og fællesskab. Du kan se børnene lege i det bilfri stræde foran huset. Du kan hilse på naboerne, når du kommer hjem eller blot nøjes med at nikke til genboen mens du nyder din morgenkaffe i forhaven.

Du får egen forhave med skur og baghave med terrasse. Indenfor har du stue, køkken/alrum, 3 værelser, badeværelse og ekstra toilet. Og naturligvis får du egen parkeringsplads.

Kontakt for fremvisning: Go'Bolig

fællesskab og privat parkering

​Læs mere om boligerne, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet.

Vi har samlet information om Skiferrækkerne her

vil du leje dit eget gårdhavehus?

Skiferrækkerne er klar til indflytning til sommer, og der er løbende Åbent Hus, hvor du kan se prøveboligen og mærke, hvordan livet i Skiferrækkerne kommer til at blive.

Du kan se mere om Skiferrækkerne her


 

livet i byhavehusene

Skiferrækkerne giver dig frihed til at invitere på kaffe i køkkenet, mens resten af familien hygger i stuen, eller ungerne leger oppe på deres værelser.
​Eller ude i de bilfri stræder.

I kan også klare aftensmaden, mens ungerne laver lektier ved køkkenbordet eller den mindste leger på terrassen med sin nye bil.

I Skiferrækkerne er der rum til både nærvær, fællesskab og overblik. Samtidig kan du få ro til fordybelse, når det er dét, du har brug for. 

Når du kommer hjem, træder du ind i entréen, som er i direkte forbindelse med det store lyse køkken/alrum. Her kan du se hele vejen fra din forhave til baghaven.

I stuen er der vinduer fra gulv til loft, som både giver lys og direkte adgang til terrasse og have.

​​Når du går op ad trappen møder du en dejlig lys stue og et reelt værelse på 1. sal og på 2. sal har du både bad/toilet, stort soveværelse og et ekstra værelse.
 

I stueetagen er der ekstra toilet, så de legende børn ikke behøver at løbe op ad trappen og gæsterne heller ikke behøver gå op på badeværelset. 

Huse, stræder og haver

Skiferrækkerne har fået navnet af helt naturlige årsager. Facaden på husene
​ er nemlig beklædt med naturskifer, som giver husene et gedigent udtryk.
​I kombinationen med træbeklædningen og skure i douglasgran giver det kvarteret et varmt og naturligt udtryk.

Privat eller fælles?

Du får en masse ekstra grønne kvadratmeter, når solen skinner, for både de private haver og de fælles stræder giver plads til leg og hyggestunder.

Alle baghaver er private zoner, hvor du kan slappe af, spise, lege eller grille med gæster. Forhaverne vender ud mod stræderne, og det giver en fin overgang mellem det private og fællesarealerne.

Stræderne har fælleszoner, hvor børnene kan mødes og lege, øve sig på gåcyklen, tegne hinkeruder eller måske løbe på rulleskøjter. Alt imens I står og vender  verdenssituationen med naboer og genboer.

Mod øst vokser der buske og træer, som kommer til at danne en naturlig grøn afskærmning.​

TETRIS A/S udvikler boliger og erhvervslejemål. 

Vores mission er at skabe de bedste rammer for dig, der bor, arbejder og lever i byen. 

Vi lytter, før vi bygger

En vigtig del af vores arbejdsproces at iagttage, stille spørgsmål, lytte til - og lære af - vores målgruppe. Vi spørger, læser rapporter og laver vores egne undersøgelser, der hvor svarene ikke findes endnu. For vi vil ikke nøjes med at udvikle boliger - vi vil bidrage med løsninger til københavnernes daglige udfordringer. Så det bliver lettere og bedre at bo, arbejde og leve i byen.

#boarbejdlevibyen

Udlejning

Skiferrækkerne er snart klar til at blive lejet ud.

Og du kan flytte ind allerede til sommer.​

Vil du vide mere om Skiferrækkerne og hvordan du kan leje et af husene, kan du læse meget mere her.

​Udvikler

TETRIS A/S

Rentemestervej 14
​2400 København NV 

Se vores projekter på tetris.as

Her er vores persondatapolitik.​